Denna väntan..

Skyndar mig att skriva ett litet kort inlägg innan T kommer..
Jag har som ändå inget att göra. Är superduper nervös nu.. Östersunds Bostäder har haft sitt möte och nu väntar jag på att få reda om jag får som jag vill. Jag vågar inte hoppas men samtidigt vill jag hoppas, men om jag hoppas kommer de ju bli nej! (Jag är väldigt vidskeplig.. och virrig =p) Nej huvva, nu vill jag bara ha ett svar!

Igår var jag på födelsedagsmiddag hos Erica. Det var mysigt och jättegod mat var det :). Vi fick göra en tipsrunda om Erica.. den var svår men kul och få reda på lite saker :D.

Jag åkte senare därifrån än vad jag tänkt men så blir det ibland. Olyckligt nog så passade bussarna från Ås verkligen inte in med bussarna ut på Frösön så jag fick vänta i stan i 50 min!! Som tur var så träffade jag min gode vän och granne Emma och hennes kompis John så jag slapp iallafall vara ensam :)

Nu ska jag göra mig i ordning :)

Förlossningen..

Huvva, har varit en jobbig kväll ikväll! :(
Kom hem från Mamma 19.15 ungefär.. Tänkte jag skulle äta lite men det kunde jag inte göra på ett antal timmar..
Det högg till i sidan och vägrade gå över :( Det gjorde så himla ont att jag bara grinade och grinade.
Jag ringde till sjukvårdsupplysningen och fick prata med förlossningen..
Det slutade med att Mamma skjutsade in mig och vi fick stanna där till kvart i elva...
Allt var okej och bebisen rörde sig som vanligt ENOMRT mycket.. blir nog ett riktigt busfrö ;)
Det var läskigt som f*n där från början.. har ju aldrig varit med om något sådant förut men skönt att dom tog mig på allvar.
Alla var suuupertrevliga och jättesnälla, kommer inte ha några problem att åka tillbaka dit om några månder:)

Sovgott allihopa =)

Grattis Erica 20 år! :)


Erica 20 år!

att bli stor..

Igår var det 100 dagars för treorna här.. hade jag totalt glömt bort men imorse hörde ju hur det lät från sovrummet bredvid. Brorsan vara bakis! hahaha. Hmm, jag minns när vi hade 100 dagars, var ju iof bara 1 år sen men det känns eeeextremt längesen. Tycker inte ni det?

Sen försov jag mig också, SJÄLVKLART!! Jag var så upp i tankarna att pappa ska komma hem idag så jag glömde helt bort att jag skulle till mvc.. vaknade 40 min innan! Ooops! Men jag hann i tid ändå. Det var så roligt när vi skulle lyssna på hjärtat för då kickade bebisen exakt där vi hade apparaten, hahaha! Tror bebben ville fortsätta sova ;p För dom som förstår så var iaf SF-måttet 26cm. Bebisen ligger exakt på mittenkurvan just nu :), väger ca 1 kg =D

Jag åkte in till stan efter det och åt frukost med Felicity och Erica, det var mysigt och välbehövt eftersom jag inte hann innan! Åt en stoor macka med rostbiff och potatissallad, MUMS!!!

Erica fyller ju 20 år idag (grattis, grattis) så jag följde med henne och handlade på systemet, hihi. Hon i kassan sa grattis till Erica.

Nu ska jag göra något vettigt, typ läsa bloggar, haha ;p

Pappa <3

Jag måste bara skriva ett inlägg till.
Det har inte alls att göra med min dag att göra, utom om min pappa.

Min pappa, han är nog den finaste mest snälla människa som finns, och det är det som gör mig så ledsen numera.
Vi har alltid haft en bra relation, (kanske inte då jag var knäpp men annars) men när jag blev gravid så hände något..
Jag vet inte, men det känns som att han tog avstånd från mig. Även om han säger att han inte skäms så känns det som de och jag blir alltid så ledsen. Han är så konstog mot mig. Jag vet att jag är vuxen nu och så men jag är ju ändå hans barn så länge vi lever och efter det också.

Min pappa har också träffat en urgullig tjej som han nu varit tillsammans med i 1 år och några månader. Han är så gullig när han pratar om henne eller är i hennes närhet. Hon har två döttrar som är jättesnälla, dom är yngre än mig och Andreas.

Iallafall, när min pappa är hemma från sitt jobb i Norge är han mest där.. det kan jag iof förstå med tanke på att det är ju där hon är. Men det är som att han spenderar mer tid med henne och hennes barn än oss. Visst, vi är vuxna och Andreas bor inte ens i den här stan.. men det gör faktiskt jag! Och en eller två ggr för varje gång han är hemma räcker som inte.. varför kan det inte vara som förut?! Jag har inte förändrats till det sämre bara för att jag ska ha barn! Jag vill ju ha samma nära relation som förut med han.

Är det någon där ute som har ett tips vad jag kan göra? Jag vill verkligen inte förlora han! Pappa, jag älskar dig! <3<3


Gnugga, skrubba? Nej, trycka på knappar :p

Igår efter bloggen så gick jag ut en bit.. i ungefär en halvtimme. Det var härligt, men lite dåligt skottat. De hade väl inte hunnit med det än. Men alla människor ska veta att de som skottar runt här gör ett underbart jobb! En eloge till er!

Idag är det tvättning som står högst på listan, håller på nu..Är så glad att man slipper göra som för 100 år sen, det hade tagit knäcken på min rygg. Iof har jag inte så mycket kläder som jag använder för tillfället så det hade blivit väldigt lätt :). Men jag är glad att det finns maskiner numera :)

Om några timmar min kusin förbi också, hon ska tydligen låna täckbyxor av mig tills imorrn.. huvva! Ska jag låna ut mina älsklingar?!?! :S För dom som känt mig ett tag vet ni väl att jag har ett par ljusrosa täckbyxor som jag älskar. Hmm, men men.. vi får se.

Sen kommer T ikväll troligtvis. Det blir mysigt :). Igår var jag ensam på kvällen. Det är inget jag tycker om.. dels för att de blir så tyst och sen så ensamt. Jag är extremt social så de är lite jobbigt.

Annars fördriver jag numera dagarna med att önska och hoppas att Östersunds Bostäder ska bevilja min önskan OCH att mina jeans ska komma och sitta underbart, ge min kropp ett lyft liksom ;).

Nej, nu måste jag springa upp till tvätten.


Snälla, snälla, snälla!

Jag ber till någon högre makt av vilken sort som helst!!
Snälla Östersunds Bostäder!! Bevilja förtur för mig!
Jag vill inte bo på gatan när bebisen kommer!

Som ni märker så är jag väääldigt orolig när det gäller det här.. men det gäller väl att hålla humöret uppe?!

Något positivt som händer den här veckan är dock att jag får mina mammajeans som jag köpt från hm.. Dom såg fina ut på hemsidan iaf och jag hoppas de passar.. är SÅ less på mjukisbyxor nu!

I helgen har jag bott hos mamma ett tag och det är därför jag inte orkat skriva!
Min underbara bror fyllde 19 år så vi firade han både på fredag(då han fyllde år) och på lördag då det kom en massa släktingar. Tror vi ska fira han igen nästa helg om han inte åker till sin tjej. Då kommer nämligen pappa hem från jobbet.

Vill också säga att jag tycker synd om T som brytit armen =( huvva huvva!

Nu ska jag ut och gå i min sakta, nästan vaggande stil.. haha..

Månader går inte så fort...

Hur dum får man bli?

Jag fattar faktiskt inte hur jag lyckades med det här...
Jag gick till tandläkaren EN MÅNAD för tidigt!! Fast jag skrivit rätt månad i kalendern!
Hur kunde jag kolla fel? =S Min kalender är tillomed en såndär som man måste riva bort en liten pappersbit för varje vecka så man ska veta vart man är! Njae, inte riktigt bra av mig där.. men iof, jag kommer upp en bra tid för en gångs skull :D. Hahaha, allt jag kan göra att skratta åt det nu!

Om någon timme ska jag luncha med Felicity. Det ska bli mysigt.. saknar henne ju efter helgen.
Men några jag mer saknar är Evelina, Sophie, Maggan och Sarah!! Hallå?!?! Vart är ni??
Evelina, Sophie och Maggan, ni bor ju här?!?! Sååååå mycket kan ni väl inte jobba?!
Snart går jag ut med efterlysning i tv!! När jag ringer så jobbar ni eller så svarar ni inte :(.

Jaja, nu ska jag kika vidare på bibliotekets dator ;)

Jag gjorde det! :)

Yaaay! :)

Jag har designat min egen blogg, alldeles SJÄLV!!! =D=D=D=D=D
Tack du som har bloggen "designa din egen blogg"!
Känner mig mäkta stolt nu, haha.. Jag ringde inte min brorsa en enda gång!

Vad tycker ni om den då?

Jag är inte suuupernöjd över färgerna men det var mest en test för att se om jag klarade av det:p..
Kommer nog ändra snart igen.. hehe.

Glad alla hjärtans dag på er allihopa <3

magbild :)

Yes! Nu kommer den äntligen.. första magbilden :P  Vet att det är några som väntat, hihi!


25+4 veckan :)

Jag ser självklart ut som jag-vet-inte-vad i ansiktet men men..

Mysig dag i glada vänners lag:)

Idag har varit en mysig dag:) Jag var och fikade på stan med Felicity och så hälsade vi på på skolan. Det var så mysigt och träffa alla lärare och Felicity hade inte varit där sen hon slutade vilket är 2 år sen nu. Alla var jätteglada och snälla. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls, kollat runt lite på datorn och så. Jag gjorde makaroner och korv till middag, är så trött så jag orkade inget mer.

Igår kväll hade jag så extremt ont i sidan att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.. Det kändes läskigt då ingen var här och de höll på i flera timmar :( Huvva, jag hoppas det inte är något med barnet. Tänkte ringa till min barnmorska idag men jag hann inte :(. Får ringa imorrn och höra vad hon tycker.. det gör inte ont längre så.

Sitter och kollar på Unga mödrar nu, brukar inte kolla på det så ofta längre men samtidigt är det mysigt och se alla bebisarna. Men idag blev jag riktigt arg!! Alltså alla gör som dom vill under sin graviditet och sedan men jag förstår inte hur man kan stå och röka(!!!!) när man är gravid?!?! Nä, usch och fy! Jag kan förstå att det svårt att sluta röka för det tyckte jag och snusa var ännu värre. Men samtidigt, det handlar inte bara om en själv längre! Nej, usch.. då blev jag lite arg faktiskt. Skulle du röka om du var gravid?

MF-09 Del 1 Emilia - You're my world!

Ja!!! Den tyckte iaf jag var bäst :D Är inte lika glad för att Scotts gick vidare.. huvva!
Tyckte det var lite dåligt urval den här gången.. får se om det blir bättre till nästa gång.
Vad tyckte ni om Petra Mede som programledare då? Jag har lite svårt för henne, eller snarare för hur hon pratar.. känns så konstlat på något sätt. Jaja, nu kan man bara vänta med spänning tills nästa lördag! Åååh! Jag är redan nervös, haha!
Var det förresten någon mer än jag som blev lite förvirrad utav det där med internationella juryn?

Melodifestivalen rockar fortfarande ;)

Nämen nu var det längesen jag skrev..
Kanske för att det inte hänt så mycket och jag är lat :p.
Tror inte jag får lägenheten som jag svarat på förut så sökandet fortsätter!
Annars gör jag inte mycket mer, försöker umgås med mina vänner och familj.
Jaja, nu väntar jag på att melodifestivalen ska börja :).
Jag är fortfarande en av de få (?) som är GALEN i melodifestivalen även om jag tycker det blivit lite sämre under åren.
Längtar längtar!!! Skriver ikväll eller imorrn hur jag tyckte det var, förhoppningsvis;)....

Puss på er allihopa

RSS 2.0