Förväntansfull!

Ja , ja, ja, ja!!!! :) :):)
Alla som känner mig väl vet att jag blir liiite för positiv för snabbt om det är något jag vill ha och kanske kanske kanske kan få men jag måste få skriva av mig. Idag, imorse rättare sagt, blev jag väckt av min nya favorittjej. Hon berättade att det var helt okej att vi "bjöd" på den lägenheten som vi vill ha :) Yaaay!! Nu gäller det bara att vi håller tummarna så hört att dem blir blå så kanske vi får den :)! Hjälp oss att hålla ;)

en dag i förväg!

Idag har jag varit duktig.. klev iof inte upp allt för tidigt men när jag väl gjorde det så åt jag frukost och sen satte jag igång att diska. Tänkte att jag skulle hinna diska innan jag åker in till stan på möte. När jag nästan är klar inser jag att jag inte kollat bussen. Jag slår upp kalendern för att se när jag skulle vara på mötet och då ser jag!! Mötet är inte förrän imorrn! HAHAHA!! Men men, betyder att jag har en hel dag till att slappa ;p.. (för det får man göra ibland när man är gravid!) Vi hade egentligen tänkt att gå till Östersunds Bostäder idag och prata lite med dom, men det är som ingen mening förrän vi fått reda på en sak först. Så får ta det imorrn efter mötet :)

Nu ska jag gå ut och hämta posten ;)

Hoppas alla har det bra så hörs vi! Kramar

Obotlig romantiker!

Evelina, din nya blogg.. Den får mig att rysa! Så underbar! Jag blir helt skakis och darrig när jag läser den. Självklart inte på ett dåligt sätt! <3


Nu tänkte jag att jag ska skriva av mig lite för det var mer än en vecka sen..Oj oj!
Jag och T håller på att leta en lägenhet men jag vet inte riktigt hur det går.. Vi vill inte hoppas för mycket, fast jag tror att jag gör det ;p :/ Fast när jag tänker efter så gör jag nog alltid så! Men det kan väl vara bra ibland?

Jag satt för övrigt och lyssnade på den här låten som Suzzie Tapper sjöng i melodifestivalen, "Visst finns mirakel". Jag tycker den är så gudomligt fin och vilken kärleksgåva att få av någon. En alldeles egen sång. Hon skrev den ju till sin man! Shit, ibland kan jag bara få ett infall att jag vill göra något liknande. Kanske inte en hel sång, jag är så dålig på att skriva musik. Men kanske en dikt.. jag skrev ju mycket sånt förut.
Men sen, när jag väl sätter igång.. då börjar jag tvivla på mig själv och det tar som stopp! Det är så synd, för mig är det verkligen en av de finaste gåvorna. En sång, dikt eller bara en text som kommer direkt från hjärtat! Inte för att en ros med de "tre orden" inte är romantiskt det med. För det är det. Men det blir lite mer personligt med en text.

Som ni kanske vet eller iallafall märker nu så är jag en obotlig romantiker.  Så, kärlek vill jag ge till alla mina vänner, min släkt och de där lite extra speciella som förgyller mina dagar. Ni vet vilka ni är! <3

Facebook, för eller emot?!

Jag har varit den största kämpen MOT facebook, men nu har även jag svikit alla dem.
Jag skaffade en facebook idag :/. Iof är det väl kanske inte så seriöst men ändå..
Jag har bestämt mig för att inte lägga upp några bilder iaf, kanske en profilbild.. vi får se.
men jag blev förvånad över hur många som jag känner som har det, shit!

Well well, nu har jag fått skriva av mig ;)

Jobb och lgh :)

Shiiiit eller nått :P Jag såg nu att jag inte skrivit på över en vecka!
Hmm. känns konstigt men skönt.. jag har ju som inget viktigt att skriva känns de som.. :/
allting går framåt med bebisen.. jag och T vet ju nu :D och några av våra kompisar såklart ;)..
Har faktiskt köpt de första kläderna också :D Tänkte lägga ut bild först men då anar man nog och vill faktiskt inte skriva det på internet!

Sökte jobb igår också, på Svar på allt.. som extrapersonal men ändå :) Kanske kanske*håller tummarna*
Idag sökte jag en lägenhet också men tydligen hade jättemånga ringt på den :/ Då har jag ingen aning om jag får den.. men hoppas hoppas :D Den är i andra hand men då kan jag bo där tills jag hittar en annan =) den verkar hur bra som helst och nästa vecka ska jag få åka och se på den :D:D:D.

Jaja, nu ska jag inte störa mer ;).. nu ska jag äta lunch.

puss på alla vänner <3

RSS 2.0