nervöööös!!

Ååååh! Jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen, haha.
Imorgon ska vi på ultraljud! Då får vi veta om det är en pojke eller en flicka och så får vi veta ett mer exakt datum :D
Hihi, ååå! Jag kommer vara så nervös att jag sitter och skakar.. hehe.
Hoppas T kan lugna mig, fast han lär väl kanske vara lika nervös han?! :S

Jag fick iaf veta att min morbror som fick en son för 1 ½ år sen ringt till min mamma och sagt att jag ju kunde få låna deras saker och köpa deras barnvagn :D:D. Något glad jag blev det :) Tackar!

Nu är julen över också.. hade det mysigt. Jag tänker inte skriva vad jag fick men jag fick iaf Sex and the city filmen :D hih.

Nu ska jag diska, sen ska jag kanske träffa Sophie :)

Grattis på Evelina och Marcus som förlovat sig förresten!!!! <3

Det enda jag tänker på!

Nu är de inte så många dagar kvar till jul faktiskt!.. Hmm, undra hur den kommer bli i år?! Den blir ju alltid lite annorlunda varje år och iår ska ju faktiskt Ewa vara med oss :). Det är pappas flickvän. Jag lär väl få höra något också med tanke på att vi ska till framor o farfar o träffa fler släktingar som vet om mitt tillstånd så att säga ;p.. haha..

På nyår har jag bestämt mig för att följa med mamma till Mormor's hus.. så får jag träffa henne och så får jag ju också träffa släkten på andra sidan :D. Andreas(bror) ska troligtvis ner till eskilstuna som det ser ut nu för han har någon tjej där som han gillar :) hihi.

För övrigt har nedräkningen börjat och nu är det bara 7 dagar kvar till mitt ultraljud :D:D:D. Då får jag veta kön och så får jag fiiina bilder :D. Jag och T ska dit typ mitt på dagen och sen far jag till mormor efter det :) Ååh jag längtar så! Haha.. allting kretsar runt det just nu för mig, hehe.. mer än jul faktiskt!

Iaf.. God jul på er allihopa :D

faddergalan

Hmm.. tror det här kommer bli det senaste inlägget på länge :/.. hahah visar hur kul jag har :P

Närå, idag har jag faktiskt haft rätt mysigt/skoj. Jag for till Lugnvik och var med T.. han var lite sjuk så jag höll han sällskap. Annars har jag iof inte gjort alls mycket idag.. Kollade på faddergalan sen.. jag fick sitta ensam :( eftersom mamma gick ut med anette.. haha.. men de är okej. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska sova snart eller ej.. börjar bli väldigt trött..

Tror det får bli så, skriver mer imorrn :D



ett liv med dig..<3

segdag :P

Idag har jag inte gjort alls mycket.. Åkte in till sjukhuset imorse för att ta blodprov, sen bar det av till skolan..
Det gick bra att ta bort kursen och vad som är ännu bättre är ju att jag kan börja med den andra kursen redan nu så får jag eeextra lång tid på mig :D Det känns ypperligt bra :). Efter jag fixat allt jag skulle där åkte jag faktiskt buss in till stan fast det är typ max 500 m men de är så SVINIGT kallt!! Fixade lite grejer där och var även och kollade vad böcker och författare heter som jag vill ha så jag kan säga det till släktingar *blink blink* haha.

Sen åkte jag hem och städade lite.. det var väl inte så skoj men det måste göras :p.. Efter det gjorde jag lunch och satte mig i vardagsrummet :p.. efter jag ätit så somnade jag.. hahaha.. men vaknade väl någon timma senare.. så nu sitter jag här och har gjort alla mina viktiga ärenden idag..Väntar på att T ska komma så jag får någon att umgås med :)

Imorrn ska jag fika med pappa på stan :D:D

Mormors blogg :)

Nu sitter jag här igen, söker lägenhet.. men det verkar ju vara stört omöjligt!! :(
Idag har jag inte gjort alls särskilt mycket.. gick upp och duschade, åt frukost och sedan ringde Emma. Då bar det iväg in till stan.. vi gick på systemt och sedan for vi med bussen till henne. Där var vi och fikade, fick se hur hon bodde också. Urmysigt var det! Sen så skulle Emma jobba i Valla så då fick jag skjuts hem :D Tack så mycket för en trevlig dag :D

Måste ju även göra lite reklam idag ;) Hjälpte min mormor att skaffa blogg häromdan ;) hehe. Så kolla gärna in >den<!!
Vet iof inte hur mycket hon skrivit än men det märks väl ;).. haha.

Nej nu ska jag spela lite spel.. see you!

Mera pepparkakor och Hermods!

Idag har jag gjort ännu mer pepparkakor ;P.. Vi har ganska mycket deg hemma och det är en bra sysselsättning istället för att sitta framför tv.n. Fast idag har jag också varit på Hermods och skrivit in mig så imorrn börjar allvaret, ska plugga upp Nk A och sen efter jul ska jag som sagt plugga till Nk B så jag någon gån i framtiden kan bli arbetsterapeut :)

Jag har även hunnit läsa mina favoritbloggar :D På ena så tipsade hon om en gratissida som man kan bli medlem på och sen värva folk så kan man få gratis saker, så jag tänkte att jag ska prova det. Kan ju vara bra att få lite presentkort på leksaksaffärer och sånt där :D Här är iaf länken: Gratis!! Hoppas ni får mycket nöje av den :) Man kan självklart få andra saker än presentkort. Bli medlem och kika ;)

I veckan ska jag som sagt börja plugga men ska också hinna med att träffa lite vänner. Känns så bra att jag börjat träffa vänner igen, blev LIIITE less på att sitta hemma. Så på onsdag blir det Emma och på torsdag blir det Tobias.

Det måste jag berätta förresten. Jag var på krogen på eeeevigheter i lördags med Evelina. Det var rätt okej.. kul att träffa Evelina och umgås med henne, träffade även några andra kompisar och gamla klasskompisarn sen i 3-4.an på grundskolan! =O

Oj, vad det här inlägget blev flummigt, men men :) Vi hörs! Hade så bra allihopa! :D:D

Pepparkakor :)

Just nu luktar det pepparkakor i hela våran lägenhet, muums! Eftersom jag fortfarande inte har något att göra om dagarna förutom att städa och spela wow typ så ha jag idag bakat pepparkakor :) Jag bakade iof inte några många alls men nog luktar det ändå och det känns så juligt och mysigt :D.

Snart ska jag fara iväg til läkaren och kolla något.. =/.. Men då får jag iaf något annat att göra.
Fast är inte så jättepepp på att gå.. har haft foglossningar i flera dagar nu och det gör svinont!!! Hade ingen aning att dte skulle göra det och vet inte riktigt vad som hjälper förutom att ligga still... Någon som har tips?

När jag stog och baka pepparkakor så nörjade tänka på julen och så.. mian föräldrar är ju skilde så vi har alltid gjort så att vi firat jul varannat år med mamma/pappa och så har vi firat "jul" på nyår med den andra :P... Fattade någon? :P Iallafall, i år ska vi fira med pappa om han blir ledig från jobbet och då brukar vi fira hos farmor o farfar med resten av släkten. Det är alltid supermysigt :D men nu börjar jag bli lite osäker om jag vill för farmor är tydligen helt förkrossad och kan inte sova på nätterna för att hon fått reda på att jag ska ha barn och det känns inte så kul att hon ringer och säger det till min mamma.. :( Vet ju inte hur hon och de andra kommer vara mot mig på julen då.. Jag får fundera på det där.. vill ju vara med dem men inte om dom ska göra mig ledsen under julen...

Jaja, igår var jag på stan med Emma, de var roligt att träffa henne och så fick jag träffa Ida igen och det var så enormt längesen, det var kul :). Sen fikade jag med Eric efter det och det var också trevligt.. det är alltid kul att umgås med han :D Nu ska jag gå och kolla till mina pepparkakor!! Hade så bra allihopa :)

Lägenhetsletande :/

Varför är det så extremt svårt att hitta en lägenhet?!?!?! Det känns som att man måste ha varit medlem på Östersunds Bostäder i typ 100 år för att en ha en chans... och kollar man på andra ställen så har de antingen inget ledigt eller så är det bara bostadsrätter... Jaha, men för oss fattiga unga vuxna som inte vill köpa då?! Nej usch, jag blir så less!

Idag sov jag ut läääänge, det var skönt. Just nu sitter jag och är arg på Östersund och lyssnar på en av mina favoriter, Ted Gärdestad! <3 Det kan man inte tro om mig om man känner mig men han är såå underbar! eller var... fast iof, musiken lever ju kvar ändå!! Har diskat och ska strax gå ut med soporna.. då får jag ge utlopp för min ilska när jag ska kasta grovsoporna ;). Vet inte riktigt vad jag ska göra sen..

Jag försöker få tag på en kvinna som jobbar inom kommunen, de söker tydligen vikarier på helgerna inom gruppbostäder tror jag det var.. Kan vara väldigt bra nu när jag ska börja studera! Men de hade lunch till 13.

Vi hörs sen :)

Julskyltningen

Julskyltningen som vi har här i Östersund var sååå mysig i år :) jag gick dit med mamma och bror :).. Vi köpte iof inget förutom fika men vi röstade på Lucia och vi såg även Luciorna (?) sjunga :) Eliinor som jag röstat på sjung bäst! Efter det sjungit klart kom hon fram till oss, det var kul för det var längesen vi träffades :). Jag träffade även Evelina och Marcus där, det var kul det med :) Känns som en evighet sen sist.. fast det är de nog inte :p.. Jag visade henne bilderna på min bebis.. hon hade lite svårt o förstå först vad som var vad på bilderna ;) men de hade jag också innan han förklara :P.. hehe..

Idag har jag inte gjort mycket alls än, jag har varit på mvc och pratat med min barnmorska om ditten o datten.. Det kändes bra :) Sen har jag ätit lunch, kollat på film och nu sitter jag här.. läser lite bloggar och försöker hitta en lgh, vilket känns som en OMÖJLIGHET!!! Men som jag brukar säga, det löser sig!

Hoppas ni alla har det bra :)

ps. sarah, din kommentar på förra inlägget.. det ska BARA vara kung ;) ds.

RSS 2.0