NY BLOGG!!!

Nu har jag bytt blogg!
Vet ännu inte hur man lägger över gamla inlägg så den här kommer vara kvar men jag skriver inget nytt här.
Den nya är http://celinesmamma.blogspot.com. (Den öppnas i nytt fönster)

Hoppas det inte känns allt för jobbigt och att ni fortsätter läsa i den nya :D

Puss o Kramar från oss två

Ma råkes! ;)

Finaste tösen, 8 mån!!

Faaen! Detta hade jag ju velat skriva igår men det blev aldrig tid till det.. iaf:

GRATTIS ÄLSKADE CELINE!!!!!
8 månader igår 28/1Saker som ändrats och gjorts..

Celine har börjat bli som andra barn :p haha.. eller vad man ska säga.
Hon har iaf börjat vakna 7.15 och är jättepigg. Har hänt nu i 4 dagar! Jobbigt när man är van att hon inte vaknar förrän vid 8-9 annars. Men det är väl bara att acceptera. Det är tur att hon är glad när hon vaknar.

Så Annica, nu förstår jag ungefär hur du känner :p haha. Fast Adam vaknar ännu tidigare!

Igår tog Celine andra sprutan. Än så länge har hon inte gett några indikationer på att må dåligt *peppar peppar*. Men än känner jag mig inte lugn. Kan komma idag. Igår spydde hon upp gröten på kvällen iof. Det var inte mycket så behöver inte betyda något, ibland gör hon så när hon är mätt. Hon har varit väldigt pigg o glad efter det så det berodde nog inte på sprutan.

Det gick jättebra att ta sprutan, hon skrek till lite när sköterskan drog ur sprutan men blev glad igen när hon fick hålla i en leksak.

På lördag åker vi hem. Känns både bra o dåligt. Vill verkligen inte lämna alla här, men vill hem och träffa vänner o familj som jag saknar! Dessutom kommer ju Thomas upp den 14.e och stannar i en vecka :D

Ma råkes!

Disk(h)obad!

Idag har Celine badat i diskhon, så glad över det :) Hon plaskade o lekte med saker :D
Känns skönt att hon tyckte om att bada eftersom hon inte varit så nöjd över det.
Så söt var hon :):)Åh hon går hela tiden! Hela tiden ska hon stå upp och gå när man håller henne i händerna. Duktiga flickan!
Thomas har även lärt henne headbanga. Om man sjunger Celi-i-i-ine så skakar hon på huvet antingen åt sidan eller upp och ner i takt :P Hihi.

Mysgumman min! Ma råkes!

En underbar dag, hittills ;)

Idag är en bra dag. Den har iof inte gått särskilt länge men ändå.

Igår lagade vi vagnen :D:D Det gick jättebra. Så nu har vi ett emmaljunga "vändgrej" på handtaget :p. Han fixade även sufletten som var så lös så den åkte ner hela tiden när det guppade. Han använde ett speciellt verktyg, såg nästan ut som en stor gripklo. Hittade lite saker där i affären, självklart ;). Celine fick två snuttefiltar med pingu på, halkstrumpor och en pipmugg med handtag på. Jättesöta allihopa! :)

Idag har dagen börjat jättebra också. Celine har varit jätteglad, och när vi lekte efter maten så när hon stog upp, (hon vill alltid stå upp och hålla i ens händer. Man får inte hålla under armarna. Hon ska hålla i ens händer.) då gick hon själv! Hon tog steg framåt när hon höll i mina händer!! Så duktig! :D Tror hon kommer hoppa över krypandet o börja gå direkt. Hon reser sig ju upp när hon håller i något. Gullunge!

Jaja, så nu förstår ni varför jag tycker den här dagen är bra hittills :'D


Ma råkes!

Dagens!!

Dagens..

bästa: helg med thomas :)
störande: att vagnen är mer trasig:(
konstigaste: att celine varit glad trots brist på sömn.
gladaste: Celine må jag nästan säga
låt: "..som en riktig man, dricka öl o åka hoj.." ;)
dummaste: dörren som far igen på vagnen
snällaste: Thomas
komiker: hmm, alla har varit skoj
frisyr: laaaaat
lataste: Celine ;p (men med all rätt!)

Ryggont o sovproblem

Min rygg dödar mig :(
Har nog sträckt den! är skitjobbigt men Sanna kom på att hon hade VoltarenT sen hon hade ont i ryggen och de är receptfria så nu äter jag dem och det har redan blivit bättre. Har även Zon om jag skulle behöva. Jag ska äta i typ 5 dagar om det inte går över innan. Går det inte över efter de dagarna ringer jag vårdcentralen här nere.

Celine har inte sovit särskilt bra de senaste dagarna. Dels hade hon svårt att somna på tåget o i söndags tog det 1,40 innan hon somna!! (Vi håller ju på med 5 min) Men vi fick ju starta om när vi kom ner så det var nog det. Har fixat en nattlampa här nere också (Tack Sanna). Celine är mörkrädd har vi kommit på så känns verkligen som hon sover bättre och skriker inte lika mycket när hon vaknar. Igår somnade hon efter 30 min och vaknade inte lika skrikande efter det så det blir nog bättre och bättre. Nästa mål är att hon sover mera timmar i sträck och sedan en hel natt.
Känns bättre att ha delmål. Inte lika tufft då.

Nej nu ska jag sluta tjata om vårt sovproblem!
När vi är här nere har vi planerat att gå på Avatar, jag och Thomas alltså :p. Sen får vi se om det blir av. Alla säger att filmen är superbra. Jag är inte så förtjust i sience-ficton men folk säger att man kan gilla den ändå så jag ger den gärna en chans.

Nu ska jag käka lite lunch. Ma råkes!

Celine och hennes vagn

Jag har ringt till en babyaffär här i Göteborg och det verar som de kan laga Celine's vagn! =) Alla får hålla tummarna. De måste dock sätta på ett handtag från en annan modell men han trodde det skulle funka! Åker dit i helgen!


Mys i storån, Jan -10

Tack Gudfar för den mysiga och fina mössan :)

Kort sammanfattning

Åh herregud vad det var längesen jag skrev nu :(

Hmm, hade tänkt att göra ett asnajsigt inlägg om allt som hänt men det orkar jag inte..

Kort sammanfattning:
Julen var mys :D
Thomas har varit med oss i 2 v i ösd:)
Nyår med endast Thomas o Celine var jättegosigt.
Vi har åkt skoter:)
Celine har åkt pulka för första gången i sitt liv.
Vi har börjat med 5min-metoden..

Det känns jobbigt som fan just nu men det blir bättre *peppar peppar*
Gick jättebra uppe hos mig men nu när vi kom ner till Thomas måste vi änna starta om... men snart så hoppas kag hon somnar :)


Om jag missat mågot får ni påminna mig tills nästa inlägg.

Ma råkes :)

RSS 2.0