Städa och bebis :p

Städdag idag :/.. Eller mer diska och tvätta.. haha.

Har även ringt till min ena faster idag och berättat att jag ska ha barn i maj :) Hon blev ganska chockad tror jag men hon lät ju iaf inte arg *pjuh*.. de är nog den reaktionen jag är mest rädd att någon ska komma med. Känner nu att efter första ultraljudet att jag vill berätta det för släkten.. så har börjar beta av dom :p.. haha..
Det kommer komma bilder senare på min mage när den blir större, tycker fortfarande att det är ganska fjuttig ;)

Senare idag blir det skyltsöndag.. Det är något som dom har här i Östersund, det är då alla affärer anstränger sig extra med julskyltningen och så brukar det vara lite spex på stan.. bland annat tomtar som man kan köpa paket ifrån :) Det är mysigt att gå på tycker jag :) och så ska ju luciakandidaterna sjunga också, varav den ena gick med mig på Primrose(Vittra) :D:D. Jag håller på henne :)

Nej nu ska jag göra något nyttigare ;p.. vi hörs senare.

Ultraljud och vänner <3

Idag var jag på mitt första ultraljud:) Jag var skitnervös när jag kom dit men han som var min läkare var såååå snäll och gullig!! Det här var bara en liten koll för att se typ hur gammal bebisen är och om det hänt något med den pågrund av min medicin. Det har det inte :D:D Men nog blev jag chokad iaf. Jag och min barnmorska har alltid trott att bebisen är i ungefär 17 veckan nu men så var det inte. Idag är jag i vecka 14+4!!!!! Lite skillnad :p haha.. men han eller hon är redan jättesöt! hihi, och busig!!! Rörde sig hela tiden så vi hade svårt o få några bra bilder ;p.. Om en månad ungefär ska jag få komma tillbaka igen och då ska ja kolla om det är en pojke eller flicka.. det spelar som sagt ingen roll precis som jag sagt förut men det är kul och veta iaf :)

Sen jag kom hem så har jag tittat på en film först för jag kände att jag var värd det som flängt runt idag :P. Jag såg på Honey, gillar den filmen.. tänk om man kunde dansa så. Sen har jag diskat :/ Inte kul men nödvändigt.. fast det blev roligare sen för jag fick prata med Oscar :D Allra bästa vännen min.. vi gjorde nog varandra gladare tror jag?! :D Efter det ringde jag en annan vän o snackade med han en stund och precis när jag la på så ringde mobilen IGEN, haha.. Så imorrn ska jag fika med Eric. Ska bli mysigt :D. Kände mig våldigt populär där ett tag ;).. speciellt som när jag sen går in på bloggen och ser två kommentarer varav en från evelina som saknade mig :D Gumman<3!! Och ett från Ida, en vän jag känner genom Emma.. har inte träffat henne på ÅR!! Det var roligt och höra från henne, hon är alltid så snäll :D:D

Nä nu ska jag nörda ;).. Vi hörs imorrn :D

Komvux och lite annat :p

Det blev inget mer skrivande igår. Kanske beror på att min och pappas lunch utvecklade sig i gå-på-stan-i-flera-timmar och sedan kinamat som åts framför tv.n hemma! Men det var något lustigt mig för jag kunde verkligen inte äta något.. var som inte hungrig fast jag knappt ätit något förutom lunchen :/. Men dte lär väl vara så att jag lagt på mig ett lager från dagarna innan.. hahahahah! Nejdå, men det var mysigt att bara vara med pappa och ingen anna var med för en gångs skull =D.

Idag har jag varit på LärCentrum och skrivit in mig på Komvux, börjar den 8 dec ovh ska vara klar 6 Feb nästa år.. huvva, känns läskigt.. ska läsa upp Nk A och läsa till Nk B så jag får behörighet till Högskolan.. eller ja till den utbildningen jag vill gå :D.

Jag är nervös som en gnu för imorrn.. det kommer nog gå bra men är ändå så nervös... huvva! Jag berättar imorrn hur det gick!

Nu ska jag spela lite så jag lugnar ner mig ;).. hehe..

Pappa!

Idag ska jag äta lunch med min pappa på stan :) det ska bli roligt! Jag har inte sett han på evigheter känns det som. För dom som inte vet så jobbar min pappa i Norge så han är borta 2 v i taget ungefär.

Det blir första gången jag åker in till Östersund på typ 1 ½ v... har dels inte haft några pengar och sen har det varit så enormt skönt att bara sitta hemma o göra andra saker. Viktiga saker! ;p

Nu måste jag skynda mig, skriver mer sen :)

Pappa förra sommaren
:)

Rix Fm's tävling!

Huvva, jag som skulle börja skriva på bloggen igen och var aspepp på det... sen dök allt bara :P.. hahah
Jaja, jag får väl skylla på att det har varit helg. Idag är jag iaf skitglad redan för min absoluta favoritblogg är med i RixFm's tävling "Sveriges bästa bloggare"!!! Du kan rösa på henne HÄR!! Hon är bidrag nr 3 :):)
Jag hoppas verkligen hon vinner!

Idag har jag inte planerat att göra någonting än.. har hittills bara ätit frukost och diskat (så lite duktig har jag väl ändå varit). Ska väl duscha sen och hoppas på att mitt allra sista lönebesked kommer idag och att det är MYCKET pengar på g ;) Lär väl ska spela lite wow också för jag har blivit en nöööörd! hehe.Nöörd :p

Yaay ^^

Nu är jag här igen :p.. haha!
Tänkte att jag gör ett nytt försök igen:)
Ehm, ja.. orkar inte skriva vad som hänt sen sist, mest kanske för att det nästan inte hänt något.
Jag är ju arbetslös :( så det enda jag gör är att sitta hemma och glo in i väggen.. haha.. närå.
Jag spelar wow, hahahahahah! Iof gör jag andra saker också. Jag läser bloggar också :) Länkar mina favoriter och vänner här brevid :D

På torsdag ska jag på ultraljud :D:D:D:D Då får jag veta mer exakt när bebisen kommer, hur gammal den är nu och förhoppningsvis, om det är en tjej eller en kille. Jag känner att det inte spelar någon roll men är på tok för nyfiken för att vänta tills den kommer!! Skulle du vilja veta?

En annan rolig sak är att jag nominerade min absoluta favoritblogg till Rix Fm's tävling och nu är hon en av de 16 som kan vinna den :D:D *hoppas hoppas*

Jaja, skriver väl något mer senare idag. puss på alla mina underbara vänner som är där ute :)

Bloggslut

Jag har bestämt mig för att avsluta den här bloggen. För att från början var den skoj och rolig..
Nu har den blivit ett krav, att jag måste uppdatera ofta och mycket för mina läsares skull och det är fel andledning att skriva... kanske kommer det en ny en dag, vem vet?! Men inte nu.. så tack :D, ni som läst <3


hemmakväll :p

idag  har jag verkligen inget planerat :(
Eller ja, iof ikväll ska jag till brunflo med victor, hans mamma hade planerat någon halloweenkväll med skräckfilm :)
Låter mysigt och blir betydligare roligare än igår då jag EGENTLIGEN skulle varit med sophie... men men...

Idag har jag hittills ätit frukost och spelat spel på king.com, haha :P
Har inte spelat wow på flera dagar.. börjar sakna det idag =/ =p

Saknar också mina vänner som jag inte träffat på dagar och veckor nu känns det som <3

RSS 2.0